Team Brabant wordt “TEAM SNELLE JELLE”

Team Snelle Jelle

Team Snelle Jelle

Persbericht 8 oktober 2013

Snelle Jelle geeft nieuwe energie aan schaatsteam

Snelle Jelle is dé bron van natuurlijke energie. De koeken zijn daardoor zeer geschikt voor duursporters. De stap naar de schaatssport en de sponsoring van team Brabant is hierdoor een logisch vervolg. Komend seizoen zal Snelle Jelle dan ook de nieuwe hoofdsponsor van marathonschaatsteam Brabant zijn. Het team zal de komende winter op het ijs komen onder de naam ‘Team Snelle Jelle’.

De afgelopen jaren was Snelle Jelle actief binnen verschillende duursporten zoals roeien, hardlopen en wielrennen. Schaatsen past daarom goed bij de activiteiten van Snelle Jelle. In 1 Snelle Jelle reep zit bijna 50 gram aan koolhydraten. Duursporters hebben voor, tijdens en na hun inspanning koolhydraten nodig om te presteren en zijn daarom essentieel. Dit is de reden dat Snelle Jelle ook samenwerkt met de Universiteit Maastricht om onderzoek te doen naar Snelle Jelle voor duursporters.

Aan de vooravond van het nieuwe schaatsseizoen heeft Team Brabant overeenkomst bereikt met Snelle Jelle voor het hoofdsponsorschap. Tijdens het seizoen 2013-2014 zullen de schaatsers Ruud Borst, Pieter-Jan van Eck, Jochem Uithoven, Robert van Dalen, Nick Uithoven en Robert Bovenhuis in de marathons uitkomen onder de naam ‘Team Snelle Jelle’.

Ploegleider Koen Lankhaar toont zich zeer gelukkig met de nieuwe hoofdsponsor Snelle Jelle: “Door de verbintenis met Snelle Jelle kunnen we onze doelstellingen waar gaan maken. Snelle Jelle is een krachtige kruidkoek voor echte doorzetters, wat goed aansluit bij de instelling van ons team en bij het marathonschaatsen in het algemeen”.

Plaats een reactie