Weer getraind in Klimburg bij AmstelGoldRaceXP

Gisteren zijn we weer met n mooie groep van 7 naar Valkenburg geweest voor een klimtraining voor LimburgsMooiste 25 mei as.

aan de koffie met Vlaai voor de start

aan de koffie met Vlaai voor de start

De Groep bestond dit keer uit Jan de Witte, John de Jong, Piet de Kok, Tony Verduin ,Gerard Bastiaansen, en als enige Donders Goed mannen Louis Biemans die zich op t laatst nog aanmeldde en ikzelf.
Er werd na de zomerse temperaturen van woensdag en donderdag slecht weer met kou en regen voorspeld voor zaterdag.
Dit weerhield ons er niet van om toch te gaan en het was niet warm maar daar hebben we kleding voor en verder hebben we geen druppel regen gehad en zelfs heeft de zon het grootste gedeelte van de dag geschenen .
John de Jong en Piet de Kok waren al in limburg , Jan de Witte haalde mij op en Gerard kwam met Tony en Louis naar Kaatsheuvel om gezamenlijk daar te vertrekken .

Klaar voor de start van lus 2

Klaar voor de start van lus 2

Bij aankomst bij AGRXP in Valkenburg stond de koffie weer klaar en de Vlaai natuurlijk. We kregen weer een kleedkamer en na de StatieFoto door Kevin gemaakt konden we op pad voor Lus 2 die 113 kilometer lang is met mooie beklimmingen.
Het klimmen gaat me steeds beter af en het afdalen dit keer wat minder . Want bij de eerste de beste raakt ik na 2 mooie bochten in de derde in n slip en crashte in de berm dwars door de gaas met prikkeldraad .
Maar na even bij gekomen te zijn en wat rechtbuigen van versnellinghandels konden we weer op pad. Na het “Kleintje Hoogerland” zat er even de schrik in maar dat ging snel over. En we waren het er allemaal over eens dat het goed afgelopen was om er zonder erg er van af te komen.

Na de pauze bij Buitenlust op de Camerig met koffie en appeltaart met Veul Slagroom waar enkele erg aan toe waren gingen we op pad voor deel 2 .
En al snel misten we Piet en John en vreesden, we materiaalpech dus zijn we terug gereden maar ze niet meer gevonden.
En besloten we met 5 de route af te werken.
Bij de finale waar we voor Valkenburg nog even afslaan om nog n lusje via Sibbe bleven Jan en ik nog over.
Bij terug keer in Valkenburg waar John en Rian op ons zaten te wachten en de rest al onder de douche stond.
Na de Pasta weer heel voldaan huiswaarts en concludeerden we dat de benen in vorm komen voor 25 mei en das nodig ook want de route is 175km dit jaar ipv 150 km

Link naar alle foto s

http://runkeeper.com/user/wimijpelaar/activity/172766556.

Kaart_Lus_2

2 Reacties

  1. Super gedaan jongens

  2. […] zijn we uiteraard n middag wezen speulen bij onze sponsor. Dan zijn we ook n paar keer weer bij AmstelGoldRaceXP geweest voor wat heuveltraining. Wat altijd weer gezellig en nuttig is om de benen uit hun […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: