FlevOnice 1 november open !!! (persbericht)

FlevOnice heropent in winterseizoen 2013
FlevOnice, het schaatsmekka in Biddinghuizen, heropent 1 november 2013 met een geheel nieuw concept en uitstraling. Sportiviteit en beweging staat centraal waarbij iedereen,jong en oud, gezin én bedrijf zich kan uitleven.
logo

Nieuwe eigenaar Pinkster Vastgoed B.V. uit ’t Harde nam de tijd om het grote terrein van 53 ha om te vormen naar een park dat een gevarieerd publiek trekt. “Bewegen is belangrijk en leuk voor iedereen”, zegt directeur Joop Pinkster. “FlevOnice biedt bezoekers straks een sportief, gezond alternatief voor een dagje uit. Met allerlei geweldig leuke sport en andere beweegactiviteiten, in de winter én de zomer.

Onze nieuwe slogan ‘Beweeg de dag van je leven’ zegt het eigenlijk al: een onvergetelijke sportieve dag waar iedereen energie van krijgt”, vertelt directeur Joop Pinkster.

Nieuwe voorzieningen

slider_img2
FlevOnice krijgt met dat doel voor ogen een nieuw logo, flinke opknapbeurt en nieuwe voorzieningen. “Voor de winter korten we de 5 kilometer ijsbaan in de vrije natuur in naar 3 kilometer. De kinderbaan wordt uitgebreid en veel speelattributen toegevoegd.
De 400 meter baan blijft bestaan en we hebben met elektrisch IJskarten een bijzondere nieuwe, uitdagende attractie.
Verder zorgen we met het restaurant en iglo bars goed voor de inwendige mens. Tot slot gaan we allerlei wedstrijden en evenementen organiseren, waar gasten zich voor kunnen inschrijven.
Bij alle nieuwe en bestaande activiteiten proberen we zo veel mogelijk duurzaam te
ondernemen.

FlevOnice wordt sponsor van schaatsteam LIGA en coaches Marianne Timmer en Gianne Romme gaan fungeren als boegbeelden van de FlevOnice Schaatsacademie.

slider_img1
“We zijn natuurlijk heel sterk betrokken bij de schaatssport en laten met deze sponsoring zien dat FlevOnice het schaatsen steunt en promoot.

Het is een heel prettig samenwerkingsverband met voordelen voor beide partijen. Het LIGA team komt hier regelmatig trainen, geeft clinics en schaatslessen en dat is natuurlijk leuk voor onze bezoekers. Mooi is ook dat mensen gratis kunnen deelnemen aan het LIGA FlevOnice spaarprogramma. Met spaarzegels op LIGA verpakkingen kan iedereen sparen voor toegangskaartjes of een schaatsclinic van Marianne of Gianni.
Scholen en bedrijven belangrijke doelgroepen
FlevOnice mikt op schaatsliefhebbers, gezinnen, scholen en bedrijven. “Juist omdat we hier zoveel variatie bieden, is het de ideale plek voor een cool schoolreisje of een dagje uit. En de accommodatie en het uitstekende horecaaanbod is zo professioneel dat bedrijven zich er thuis zullen voelen voor teambuildingsessies, bedrijfsuitjes of seminars. Een ideale combinatie om medewerkers gezond te laten bewegen en een bedrijfsmatig doel te realiseren”.
Plannen voor de zomer
slider_img3
FlevOnice is ook in de zomer geopend. De schaatsbaan wordt dan omgevormd tot skeelerbaan. “We zijn daarnaast van plan om zomersporten te gaan organiseren en denken aan een BMXfietsparcours en adventure tracks. De plannen zijn nog niet uitontwikkeld, maar we laten het zeker zien in de zomer van 2014”, aldus Pinkster.

Wil je op de hoogte blijven , meldt je dan aan voor de Nieuwsbrief

4 Reacties

  1. wens jullie heel veel geluk

  2. Hoi Wim, dat is zeer goed nieuws, je gaat ons hier zeker weer zien.
    Groetjes, Arjan

  3. Super, datum staat al in agenda, ik ben zeker eén van de eerste gasten.
    Veel succes met de voorbereidingen !!

  4. […] van Zuid te worden. Dan kwam er in April het goede bericht dat onze Speultuin in de polder van Biddinghuizen FlevOnice weer op 1 november de poorten opent , inmiddels is dat 1 december geworden en zal er hard gewerkt […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: