24 uren Schaatsen tbv ALS op de Reschensee

Schaats ALS de wereld uit

Richard Kimman, eigenaar van Farmers4All, gaat in samenwerking met de Stichting Alternatieve Elfstedentocht (SAE) de wel heel bijzondere uitdaging aan, namelijk schaatsers verzamelen die 24 uur schaatsen op de Reschensee en daarnaast € 100.000.- op te halen voor Stichting ALS Nederland.
Voorafgaand aan de Holland Winter Week organiseert Farmers4All in samenwerking met SAE een 24-uurs schaatsmarathon op de 15 kilometer grote Reschensee, net over de grens in Italië. Solorijders, maar ook groepen tot 6 personen kunnen hieraan deelnemen. Het startsein klinkt op vrijdag 8 februari om 16.00 uur, finish uiteraard 24 uur later, te weten op zaterdag 9 februari. Voor het eerst in de geschiedenis zal een dergelijk evenement op natuurijs plaatsvinden.
Richard Kimman: “Het is onvoorstelbaar dat er in deze tijd nog geen oorzaak is gevonden voor deze afschuwelijke ziekte. Er moet nog veel onderzoek worden gedaan, en onderzoek kost geld. Wij hebben ons daarom als doel gesteld om €100.000.- bij elkaar te schaatsen voor ALS. Ons idee is om 10.000 mensen €10.- te laten doneren om zo uiteindelijk aan het einde van de rit deze € 100.000.- kunnen overmaken op rekening 100.000 van Stichting ALS Nederland.
Iedereen kan meedoen, individueel of per team. Schaatsend of donerend. Aanmelden en doneren kan via http://www.24uurschaatsenvoorals.nl. Schaatst u mee ALS de wereld uit?

Richard Kinman in actie op FlevOnice

Eén reactie

  1. […] een bericht over “De 24urenvoorALS” de dat ik op verzoek van Richard Kinman op deze site plaatste kreeg ik gisteren het verzoek […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: