Eerste Donders Goed skeelertraining

 


Gisteren hebben we met 6 mensen de eerste skeelertraining van dit seizoen weer gehad , het was prachtig weer en voor de veiligheid kozen we voor n ronde van 25km. Want we wisten nog niet hoelang het licht zou zijn en schatte dat we om kwart over 8 terug moesten zijn.

 

We kozen dus voor een verkorte ronde van Waspik naar Sprang en via de dreef naar Loon op Zand om via de Blauwloop weer richting Kaatsheuvel te gaan en zo weer naar het Halvezolenpad in Sprang weer naar s,Gravenmoer om na 1uur en 10min weer op de Boerderij te landen.

 

Onderweg spraken we af om het rustig aan te doen omdat het voor iedereen weer n tijd geleden was dat ze op de wieltjes hadden gestaan.
Nu is het morgen weer de Fietstraining met vertrek weer op de boerderij om 19.00uur en ook dan gaan we met een gem.snelheid rijden van 27/28 en komen nog niet boven de 30km/u .

 

Dus als er liefhebbers zijn die mee willen , u bent welkom maar kom wel op tijd want we willen n rondje van 35/40km rijden. Bij helder weer is het tot 20.30 uur nog te doen dus we er hebben 1xbd uur voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: