Kimberly Muusse stapt over naar Team MKBasics.nl


De 26-jarige Kimberly Muusse zal vanaf volgend schaatsseizoen rijden voor de MKBasics.nl formatie. De rijdster uit Zaandam komt over van Team Hoolwerf. De formatie haalt met de Noord Hollandse een rijdster binnen met veel capaciteiten. Zowel op kunst- als natuurijs zal de afgestudeerd Psychologie rijdster hoge ogen kunnen gooien.
Langebaan
De teller van de damesformatie staat met de komst van Kimberly Muusse op zeven rijdsters. Naast Muusse zijn Elma de Vries en jong talent Iris van der Stelt aan de succesvolle MKBasics.nl formatie met Rixt Meijer, Mireille Reitsma, Erna Last-Kijk in de Vegte en Wieteke Cramer toegevoegd. Het damesteam zal zich naast marathon ook gaan richten op de langebaan. Rixt Meijer en Elma de Vries willen gaan meestrijden om World cup plekken op de lange afstanden. Ook Cramer en Van der Stelt gaan voor deelname aan het Nederlands kampioenschap afstanden. Door een combinatie te maken in de twee disciplines onderscheidt het team zich in het damespeloton.

Hoe het team zich zal gaan vormen is nog onduidelijk. Gegeven is dat hoofdsponsors MKBasics.nl en Palet Schilderwerken betrokken zullen blijven bij het team.

De satellietploeg van afgelopen jaar, Team De Boer/RVS, met Sandra x92t Hart en Linda Bouwens heeft besloten een eigen weg in te slaan.

(www.schaatsmeiden.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: