VANDAAG NOG GOED IN DE BIESBOSCH GESCHAATST

Ondanks dat het al 2 dagen boven nul is overdag ben ik toch vanmiddag nog 3 uurtjes in de Biesbosch wezen schaatsen. Het ijs was waar het sneeuwijs was al wel redelijk zacht maar waar zwart ijs lag gleed t prima.Ik was er n paar dagen niet geweest en er was een schitterende alternatieve route geveegd die naar meeting bijna 5km bleek te zijn   http://bit.ly/8hIEGQ: .Omdat  op twitter veel gevraagd werd over de baan in de Biesbosch kwamen van middag Barend Princen en Pieter Millenaar met zn vriendin eens kijken hoe het er was en we hebben lekker rond getoerd .

101_6889

Het was er niet druk maar toch waren de echte liefhebbers nog bezig om misschien wel de laatste ijsdag mee te pikken. De komende dagen zal het niet hard vriezen maar mocht het kwik n nacht goed onder nul duiken dan kan er s morgens goed geschaats worden want het ijs is nog dik genoeg en dan geven ze aan dat half deze week weer wat kouder word.

En nu nog n week werken en dan weer op naar de Weissensee waar nu een baan ligt van 12.5km en Norbert Jank de ijsmeester heeft er goede hoop op dat hij vanaf de 25ste januari een verbinding kan maken naar t grote meer , dat zou mooi zijn want din 26jan. zullen wij aan de 200km tocht moeten beginnen .Blijf de site volgen ik hou jullie op de hoogte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: