WEISSENSEE 1ste GASTENTOERTOCHT 16-01-2009

Gisteren 16-01-2009 is onder prima omstandigheden de eerst toertocht over resp.200-150-100-50 km verreden voor de gasten die op dit moment al op de Weissensee verblijven zie de film.

">

Op de vraag die ik van veel mensen heb gekregen van weet jij al waar de tent komt te staan heb ik geinformeerd bij de stichting die nog niet geantwoord hebben maar logischer wijs ga ik er van uit nu het grote meer bedekt is met veel sneeuw dat de tent gewoon aan het kleine meer staat.Op de film kun je ook iets ontdekken dat men er mee bezig is met opbouwen .Daar het ijs nog niet dik genoeg is berichtte ik al dat er waarschijnlijk een ronde gecreerd word van 10km en er kan wel onder de brug door geschaatst worden tot aan Weisseerhof.Het ziet er allemaal fantastisch winters uit en dit beloofd weer een mooie editie te worden .Hou de site in de gaten ik heb met verschillende mensen contact daar aanwezig en breng u de laatste nieuwtjes vers van de pers.MaaRRRR de meeste weten het aan de Weissensee kan het met het uur veranderen en" you never know @ Weissensee."

Tent

3 Reacties

 1. Hoi ik heb net gebeld naar de service telefoon. Ze gaan kijken en het oplossen. Afwachten nu dus.
  Leuke foto’s he die ik heb gemaakt?
  groetjes van Jacky Smit
  http://www.raadslid.web-log.nl

 2. Sorry Jacky ik was vergeten de bron te vermelden ,bij deze recht gezet een goed verstaander……

 3. Hoi Wim en alle andere skeeleraars. Ik heb tussen de middag even een check up gedaan persoonlijk bij de wethouder, en ook nog een ambtenaar. Volgende week wordt er geveegd. Ik heb zojuist een nieuw logje geplaatst hierover.
  Nog even oppassen dus. Ik denk echter dat het niet echt super glad gaat worden zoals voorheen maar we hebben in ieder geval het uiterste gedaan wat mogelijk was.
  We houden het in de gaten.
  groet van Jacky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: