SKEELEREN DOMBURG ON WHEELS en GOUDA

Het skeelerseizoen is weer begonnen en we zijn zaterdag naar Domburg geweest waar het altijd prettig vertoefen is tussen de zeeuwen

De weersverwachtig beloofde heel de week niet veel goeds met zelfs 80% regenkans maar wij hebben het droog gehouden ,in de wedstrijd van de dames begon het rond 18.00 uur licht te regen en werden de straten van Domburg spekglad ,wat heel gevaarlijk werd met 2 verradelijke doordaaiende bochten erin waarvan een nog dalend was ook .Wel spectaculair voor de toeschouwers natuurlijk.

De toertocht versie waar wij aan deelnamen was over 75km en er stond veel wind ze hadden het over kracht 6 a 7 ,die we op de Veerse dam pal tegen hadden ik zelf ben 3 keer dood gegaan maar de taaie zeeuw Jan Besuijen heeft ons groepje door heen gesleept ,hij heeft van de 75 km wel 55 a 60 km kopwerk gedaan ,waarvoor mijn dank.

De organisatie had het weer goed voor elkaar we kregen een volle tas met Bison producten en 2 consumptiebonnen en een pasta maaltijd die er goed in ging .Er waren zo n 65 deelnemers en ik vind dat deze organisatie een betere opkomst verdiend.

">

fotos domburg on wheels

100_4651_2

2 Reacties

  1. Hoi Wim,

    Leuk om jouw foto’s vanuit de lappenmand te kunnen bekijken. Ik hoop er later in het seizoen ook weer bij te kunnen zijn.

    Je hebt gelijk, organiseren kunnen die Zeeuwen wel en ze verdienen veel meer dan 65 deelnemers.

    Groetjes,
    John

  2. Hallo wim dit is echt top! die video die je gemaakt hebt van ons evenement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: